Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mazda a produs un milion de exemplare al celui mai popular roadster din lume – MX-5!

26 Aprilie 2016 - 10:15
Denis Godorozea
Mazda a produs un milion de exemplare al celui mai popular roadster din lume – MX-5!
Cel mai popular roadster din lume, Mazda MX-5, a ajuns la 1,000,000 de exemplare produse! Exemplarul cu numărul un milion a ieşit de pe porţile uzinei din Ujita, Hiroshima, Japonia, pe data de 22 aprilie 2016. Interesant este faptul că producţia primei generaţii

Mazda MX-5 a început la aceeaşi uzină exact cu 27 de ani în urmă în luna aprilie 1989.

Pentru a celebra un milion de exemplare MX-5 produse, cei de la Mazda vor participa cu renumitul roadster la diferite evenimente, precum Festivalul Florilor în Japonia, care va avea loc pe data de 3 mai în Hiroshima, în timp ce exemplarul jubiliar va fi prezent la Festivalul Vitezei de la Goodwood, pe 26 iunie, ca mai apoi să-şi continuă turul pe la diferite evenimente în Europa.

Mazda MX-5 întruchipează filosofia plăcerii pure de condus, pe care a simţit-o pe propria piele şi Redacţia PiataAuto.md, atunci când a condus noua, cea de-a patra generaţie Mazda

MX-5 ND. Cel mai vândut sport-car cu două locuri din lume, care a ajuns în Cartea Recordurilor Guinness, a devenit Automobilul Anului 2016 în lume primind şi titlul Designul Anului.

Cea mai recentă adiţie în gama MX-5, este noua Mazda MX-5 RF care combină plăcerea condusului fără acoperiş cu practicismul caroseriei coupe.

Informaţii utile: Test-Drive Mazda MX-5
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter