Noua generație Renault Koleos a fost deconspirată!
21 Aprilie 2016, 08:59
Pe internet s-au scurs primele imagini cu noua generație Renault Koleos. Din pozele spion și poza oficială putem să ne dăm bine seama cum arată noul SUV francez care se va poziționa cu o treaptă mai sus de SUV-ul Kadjar. Acesta adoptă noul limbaj de design Renault, pe care îl putem vedea pe modelele Talisman și Megane.
Partea frontală are aceleași blocuri optice cu LED-uri de zi în formă de ”C”, iar posteriorul vine cu stopuri care se extind către centrul mașinii. O idee mai puțin reușită este elementul cromat care se extinde de la blocurile optice față până la o priză de aer poziționată pe portiera față.
Cel mai probabil, acest element nu este funcțional ci mai degrabă un element de design, care și-ar avea locul doar în cazul în care capota avea să fie mărginită cu acea inserție cromată.
Fiind construit pe platforma CMF, pe care este bazat și Nissan X-Trail, noul Koleos va avea un ampatament similar celui din urmă de 2,705 mm, dar va fi
ceva mai mare în dimensiuni având o lungime de 4,672 mm (+31 mm) și o lățime de 1,843 mm (+23 mm). Cel mai probabil gama de propulsoare va fi
identică cu modelul X-Trail și va include motorizările diesel și pe benzină cu un volum de 1.6 litri.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,790
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!