Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Aston Martin va aduce la Villa d’Este noul Vanquish Zagato Concept

20 Mai 2016 - 11:24
Denis Godorozea
Aston Martin va aduce la Villa d’Este noul Vanquish Zagato Concept
În acest week-end, 21-22 mai, în Italia va avea loc Concursul de Eleganţă Villa d’Este la care vor fi prezente sute de automobile clasice, dar şi concepte exclusiviste. Unul din cele din urmă este noul Aston Martin Vanquish Zagato Concept. Colaborarea dintre

Aston Martin şi Zagato a început în 1960, cu modelul DB4 GT Zagato, iar tradiţia este continuată cu un nou concept de-a dreptul spectaculos!

Fiind bazat pe modelul Vanquish, noul concept are o caroserie modificată care a transformat automobilul de clasă Grand Turismo într-un sport-car pur sânge atât prin proporţiile dinamice, cât şi prin caracter-ul pe care îl emană detaliile. Cu excepţia blocurilor optice faţă, mânerilor uşilor şi a parbrizului, totul a fost creat de la zero, elementele caroseriei fiind confecţionate din fibră de carbon.

Blocurile optice spate sunt executate din elementele LED preluate de la super-car-ul de circuit Aston Martin Vulcan, în timp ce oglinzile retrovizoare au derivat din cele ale super-car-ului Aston Martin One-77. Silueta dinamică a primit şi o formă dublă bombată a acoperişului, care trece lin în lunetă.

Interiorul noului Aston Martin Vanquish Zagato Concept este, în mare parte, identic cu cel al versiunii de producţie Vanquish, cu excepţia tapiţeriei inedite şi inserţiei de pe consola centrală care au forme de zigzag.

Sub capota conceptului se regăseşte un V12 de 6.0 litri aspirat natural care dezvoltă 600 CP.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter