Clarkson, Hammond și May au denumit noul show – The Grand Tour!
11 Mai 2016, 17:29
Foștii prezentatori Top Gear, Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May au găsit, în sfârșit, denumirea perfectă pentru noul lor show care va fi difuzat pe Amazon Prime din toamna anului 2016! După mii de idei, versiuni și dezbateri care au durat nouă luni, s-a decis ca noul show să poarte denumirea The Grand Tour! Foarte ingenios – din TG în GT! Dar de ce The Grand Tour?
Conform lui Jeremy Clarkson, fiecare episod din noul show va fi filmat în țări diferite, astfel cei trei vor călători în lumea întreagă, din această cauză emisiunea și se va numi „Marele Tur”! Se pare că vom avea parte de un show în stilul „Top Gear Specials” când cei trei călătoreau în diferite țări cu automobile diferite! Va fi tare!
Totuși va fi și un fel de studiou, care, de asemenea va cutreiera țări și mări, adăpostind publicul sub cupola sa. Noul show va fi realizat în stilul călătoriilor și în spiritul aventurii, exact cum ne place nouă, celor de la PiataAuto.md! Ardem de nerăbdare să vedem ce vor face cei “trei crai de la răsărit”!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,713
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!