Garage Italia Customs au creat o Mazda MX-5 unică!
5 Iulie 2016, 12:00
Cu ceva timp în urmă cei de la Garage Italia Customs au creat o adevărată artă pe roti dintr-un BMW i8, iar acum
italienii au dezvăluit un nou concept, de această data bazat pe Mazda MX-5. Exemplarul unic a fost numit Levanto fiind inspirat din filmul documentar
datat cu anul 1966 “The Endless Summer”, în care se vorbeşte despre doi surferi care cutreieră lumea pentru a găsi valul perfect.
Ideea litoralului şi apusului nesfârşit al zilelor de vară a fost interpretată pe caroserie cu o trecere bicoloră unde nuanţa aurie se contopeşte cu cea azurie. O cromatică extraordinară! Exteriorul a fost completat şi de jante de 17 inch din catalogul celor de la Mazda.
Acelaşi tratament l-au primit şi elementele de la interiorul lui MX-5 care repetă culoarea caroseriei. Mai mult decât atât, tot interiorul a fost retapiţat complet în denim japonez
condimentat cu cusături contrastante, în timp ce scaunele au primit inserţii din Alcantara pe mijloc pentru o durabilitate sporită. Inserţii din Alcantara se regăsesc şi pe volan şi pe cotiere.
În rezultat cei de la Garage Italia Customs au reuşit să combine esteticul legendar al unui surfer din California cu eleganţa sofisticată tipică pentru riviera italiană într-un singur proiect inedit. Cum vi se pare?

Informaţii utile:
Test-Drive Mazda MX-5
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,936
GALERIE FOTO (32 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!