Mercedes-Benz dezvăluie noile “case mobile”!
23 August 2016, 17:53
La Salonul Van-urilor din Dusseldorf, care va avea loc în perioada 27 august – 4 septembrie, cei de la Mercedes-Benz vor aduce mai multe
van-uri transformate în “case mobile”. Printre acestea sunt şi modelele Marco Polo şi Marco Polo ACTIVITY bazate pe V-Class şi, respectiv, Vito,
dezvăluite exact cu un an în urmă, care acum primesc versiuni “EDITION” cu dotări suplimentare.
Mercedes-Benz Marco Polo EDITION se deosebeşte prin pachetul sport “Exterior Sports Package”, jante de 17 inch, blocurile optice dotate cu tehnologia Intelligent Light System, sistem de navigaţie Garmin MAP PILOT cu afişarea traficului în timp real, sistem Parking Package pentru uşurarea parcării în locuri strâmte şi sistem auxiliar de încălzire preprogramabil. Preţul acestui exemplar este de 59,500 de euro.
La rândul său, Marco Polo ACTIVITY EDITION vine cu barele de protecţie vopsite în culoarea caroseriei, vopsea metalizată, jante de 17 inch, geamuri fumurii, sistem multimedia avansat şi sistem auxiliar de încălzire preprogramabil. Versiunea bazată pe Vito este un pic mai ieftină – 44,625 de euro.
Modelele Marco Polo primesc şi serviciile Mercedes Me Contact, care pot fi activate la distanţă prin intermediul telefonului, tabletei sau computatorului. Aceste servicii includ blocarea/deblocarea uşilor, activarea sistemului suplimentar de încălzire, diagnosticarea vehiculului, afişarea nivelului de combustibil şi al autonomiei, informaţiile despre traficul în regim real, ba chiar şi sistem de apel de urgenţă în caz de accident.
Germanii introduc noul Marco Polo AMG Line care accentuează caracterul sportiv datorită kitului aerodinamic cu bare de protecţie sport, jantele de 19 inch, suspensia sport ce coboară garda la sol cu 15 mm, imitaţii de fibră de carbon la interior şi pedale din aluminiu. Opţional este oferită suspensia adaptivă AGILITY CONTROL.
Pentru prima dată modelul Mercedes-Benz Citan este transformat într-o „casă pe roţi”. Acesta dispune de un cort transformabil TopDog de la specialistul 3DOG amplasat pe acoperiş, care transformă îndată van-ul într-o „maşină cort”. Fiind pliat, acest cort ocupă doar până la 30 cm în înălţime.
Cei de la Mercedes-Benz dezvăluie şi noul HYMERCAR Grand Canyon S bazat pe modelul Sprinter, care este dotat cu un pat amplasat pe lăţime cu dimensiunea 195x140 centimetri, o mică bucătărie şi o cameră de baie.
Pe lângă modelele pe care le oferă Mercedes-Benz direct din uzină, va fi dezvăluit şi Vansportscamper creat
pe baza lui Vito Tourer de către specialiştii
din domeniul „camper van-urilor”, Terracamper în parteneriat cu Hartmann Tuning. Acesta se deosebeşte printr-un kit aerodinamic, suspensie ce coboară garda la sol, finalele cromate ale sistemului sport de evacuare şi elemente contrastante de culoarea neagră mată, printre care jantele, oglinzile retrovizoare şi capacul cortului de acoperiş. Interiorul este căptuşit în piele şi dotat cu un frigider imens.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,616
GALERIE FOTO (46 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!