Piecha dezvăluie noul Mercedes-AMG GT-RSR de 612 CP!
5 Septembrie 2016, 11:46
Atelierul german Piecha a dezvăluit noul proiect Mercedes-AMG GT-RSR dezvoltat pe baza modelelor AMG GT şi GT S, care este menit să detroneze nou-venitul în gama sport-car-ului german – Mercedes-AMG GT R!
Pentru acest lucru, cei de la Piecha au dezvoltat modulul electronic Performance PEC TUNING MODUL pentru unitatea V8 BiTurbo de 4.0 litri, care ridică puterea la 612 CP, iar cuplul la 840 Nm, cifre cu 27 CP şi 140 Nm mai mari faţă de versiunea de producţie GT R!
Deşi este mai potentă, versiunea modificată este cu 0.1 secunde mai lentă faţă de modelul GT R în acceleraţia de la 0 la 100 km/h, care
durează 3.7 secunde, în timp ce viteza maximă este cu 12 km/h mai mare, intrând în liga super-car-urilor cu o cifră imensă de 330 km/h!
Pentru a circula în siguranţă la asemenea viteze, cei de la Piecha echipează modelul cu cauciucuri de performanţă Yokohama Advan Sport cu dimensiunea 275/35ZR19 pe
puntea faţă şi 305/30ZR20 pe puntea spate. Cei de la Piecha menţionează, că pentru a circula cu viteze de peste 250 km/h presiunea în cauciucuri ar trebui ridicată de la 2.5 la 3.0 bari.
Pentru o stabilitate mai bună, roţile au primit distanţiere de 13 mm, iar suspensia arcuri cu caracteristici progresive.
La exterior Mercedes-AMG GT-RSR se deosebeşte printr-un kit aerodinamic format din elemente realizate din fibră de carbon, precum spoilerul faţă, elementele orizontale pentru prizele de aer laterale ai barei de protecţie faţă, pragurile laterale care mai dispun şi de câte cinci LED-uri, care iluminează carosabilul, eleronul spate, care nu exclude spoilerul standard şi
difuzorul spate.
Sport-car-ul primeşte şi o bară de protecţie spate absolut nouă cu incizii laterale şi loc prevăzut pentru patru finale ale sistemului de evacuare cu diametru de 90 mm.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,885
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!