Premieră: Noua generaţie KIA Rio!
1 Septembrie 2016, 15:34
La Salonul Auto de la Paris cei de la KIA vor dezvălui noua generaţie Rio. Astăzi, producătorul coreean ne prezintă hatchback-ul cu 5 uşi, care a primit un design mai germanic, amintind pe lateral de Mercedes-Benz
A-Class, datorită proporţiilor şi liniei ascendente ale gemurilor spate, deşi, per general, aduce aminte de
generaţia precedentă, designul căreia, a evoluat în direcţia corectă.
Noul Rio vine cu un caracter dinamic pronunţat, accentuat de calandrul „nas de tigru” mai îngust, capota mai lungă, blocurile optice agresive cu elemente LED – în formă de „U”, precum la Volkswagen, în faţă, şi în formă de săgeţi în spate, aducând aminte de modelele Opel.
Noul Rio a crescut cu 15 mm în lungime (4,065 mm), 5 mm în lăţime (1,725 mm), ampatamentul a adăugat 10 mm (2,580 mm), iar înălţimea a fost redusă cu 5 mm (1,450 mm). De aici şi silueta mult mai dinamică.

Interiorul a realizat un salt enorm în direcţia designului, calităţii materialelor şi conectivităţii. Pentru a fi „în rând cu moda”, noua KIA Rio a primit un volan sport în trei spiţe, consola centrală orientată către conducător şi un
display „plutitor” al sistemului multimedia.
Ce motorizări va avea cea de-a patra generaţie KIA Rio vom afla în timpul premierei acesteia la Paris. Conform producătorului coreean, Rio este cel mai vândut model KIA la nivel global – doar în 2015 au fost vândute peste 473,000 de exemplare KIA Rio!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,136
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!