Chevrolet Corvette va avea versiune electrică!
17 Octombrie 2016, 16:11
Vă puteţi imagina un Corvette fără de faimosul sunet de V8? Ei bine, un astfel de Corvette va vedea lumina zilei, dar nu îl vor crea cei de la Chevrolet, ci compania Genovation Cars, care deţine recordul de viteză pentru cea mai rapidă maşină electrică destinată drumurilor publice. Vă amintiţi despre Corvette-ul electric care a atins 330.8 km/h?
Acela a fost creat pe baza generaţiei precedente Corvette C6 de către aceeaşi companie, iar acum, americanii cu sediul în Maryland, doresc să scoată şi o serie limitată de 75 de exemplare, care vor fi bazate pe actualul Corvette Stingray C7!
Corvette-ul electric se va numi Genovation Extreme Electric sau prescurtat GXE şi va avea parte de substratul tehnic al modelului, care a reuşit să înregistreze recordul de viteză.
Astfel, puterea sport-car-ului electric va fi de peste 660 CP, iar cuplul va depăşi cifra de 813 Nm! Pachetul de baterii va oferi o autonomie de 209 km, dacă se va circula în regim lejer. La exterior acesta se va deosebi prin kitul aerodinamic şi un posterior cu blocuri optice circulare, foarte stilate, de alt fel.
Conform celor de la Genovation Cars, primele exemplare ale Corvette-ului electric vor fi livrate clienţilor către finele anului 2019, iar cei din urmă, vor trebui să facă o precomandă pe site-ul
oficial, lăsând şi o arvonă de 250,000 de dolari! Preţul unui Corvette GXE va fi de 750,000 de dolari!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,883
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!