Lexus a dezvăluit la SEMA primul LC500 modificat din istorie! (Video)
3 Noiembrie 2016, 11:23
La standul Lexus de la SEMA Show,
a fost dezvăluit primul Lexus LC500 modificat din istorie. Ei bine, probabil cei de la Lexus au decis că primul LC500 modificat, ar trebui să pună o bară, după care se vor orienta şi alţii, atunci când vor modifica acest model.
Astfel, proiectul a început cu un an înaintea debutului modelului LC500 pe piaţă! La acest proiect, bazat pe un prototip LC500, au lucrat cei de la
Beyond Marketing, care au impresionat nu doar prin aspectul spectaculos al sport-car-ului, dar şi prin lucrul realizat la motor. Astfel, avem în faţă de fapt un prototip şi nu un model de producţie!
Exteriorul a fost vopsit într-un galben aprins şi înzestrat cu un kit aerodinamic, oglinzi stilate şi ataşamente pentru aripi, pentru a acomoda jantele imense de 22 de inch HRE P101 „încălţate” în cauciucurile Pirelli P Zero Nero cu dimensiunea 255/35 ZR22 pe puntea faţă şi 305/30 ZR22 pe puntea spate.
Suspensia a fost modificată prin instalarea coilover-urilor KW şi a unui sistem de ajustare a gărzii la sol Hydraulic Lift System.
La interior se regăseşte cuşca de protecţie de la Evasive Motorsports şi două scaune de tip scoică Sparco realizate din fibră de carbon.




















Cele mai impresionante însă, sunt modificările aduse la motor, care sunt arătate în filmuleţul de mai jos. Propulsorul standard de 5.0 litri V8 a fost dezasamblat, iar diametrul cilindrilor a fost mărit de la 94 la 99.5 mm, primind noi pistoane şi biele, dar şi un arbore cotit balansat.
Astfel, volumul a crescut de la 5.0 la 5.6 litri, iar puterea a urcat de la 477 la 532 CP! Conform celor de la Lexus, modificările aduse propulsorului îl fac capabil să livreze şi peste 950 CP (probabil, cu un sistem de turboaspirare)!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,265
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!