Noul Porsche 718 Cayman S este urmărit de drone într-un spot „a la” Gymkhana! (Video)
23 Noiembrie 2016, 17:17
După ce cei de la Ford au lansat un filmuleţ în care dronele atacă noile modele Ford Mustang GT şi Ford Focus RS, cei de la Porsche lansează un spot similar, unica diferenţă o face numărul dronelor, care sunt şase la număr, fiind pilotate de adevăraţi profesionişti. În filmuleţ este demosntrată agilitatea modelului Porsche 718 Cayman S, într-o cursă în stil Gymkhana condimentată de joaca de-a şoarecele şi pisica.
Rolul şoarecelui îi revine maşinii, iar cel al pisicii, o au dronele. Maşina are doar „trei vieţi” – atunci când o dronă vine prea aproape, senzorii detonează una din cele trei bombe fumigene. Cursa se sfârşeşte dacă toate bombele sunt detonate. La volanul maşinii se afla cascadorul Mauro Carlo, iar pe post de
co-pilot, cu stenograma în mână, a fost youtuber-ul Ali-A. Cum se sfârşeşte cursa urmăriţi în video de mai jos. Şi mai interesant este spotul, care include imaginile „behind the scenes”, în care putem vedea de cât efort şi echipament este nevoie pentru a crea un asemenea spot.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,970
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!