BMW Seria 6 celebrează 40 de ani de istorie cu opţiuni stilate
21 Decembrie 2016, 10:00
Bavarezii celebrează 40 de ani de la lansarea primei generaţii BMW Seria 6 în anul 1976 cu introducerea unor noi opţiuni pentru actuala generaţie Seria 6. Toate modelele din gama Seriei 6,
Coupe, Convertible şi Gran Coupe, vor primi noua nuanţă Sonic Speed Blue pentru caroserie, care se va combina perfect cu pachetul M Sport.
Cel din urmă este oferit şi cu noile jante bicolore de 20 de inch, proiectate exclusiv pentru familia BMW Seria 6.
La interior apar inseriţiile din fibră de carbon adevărată, care sunt aplicate pe consola centrală, tunelul central şi pe panourile uşilor. Anterior, aceste inserţii erau disponibile doar pentru modelul de performanţă BMW M6.
Bavarezii, de asemenea, ne reamintesc că familia Seriei 6 este disponibilă cu trei propulsoare la alegere – 3.0 litri cu 6 cilindri în linie (320 CP), V8 de 4.4 litri (450 CP) şi diesel de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie (313 CP). Toate motorizările sunt cuplate la transmisia automată în 8 trepte, iar opţional este oferit sistemul de tracţiune integrală xDrive.
Probabil, acestea sunt unele dintre ultimele îmbunătăţiri, pe care le va avea actuala generaţie BMW Seria 6, pentru că de ceva timp bavarezii îi pregătesc un succesor, care ar putea apărea deja în 2017.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,765
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!