Noul Citroen C-Aircross prefaţează un viitor SUV compact bazat pe noul C3 (Video)
7 Februarie 2017, 10:41
La Salonul Auto de la Geneva cei de la Citroen vor dezvălui noul concept C-Aircross, care prefaţează un viitor SUV compact bazat pe noua generaţie Citroen C3! Modelul de producţie, cel mai probabil, se va numi Citroen C3 Aircross şi se va situa cu o treaptă
mai jos de SUV-ul C4 Cactus.
Conceptul se deosebeşte printr-un design proaspăt şi jucăuş, accentuat de elementele vopsite în culoarea oranj, atât la exterior, cât şi la interior. Partea de jos este realizată dintr-un plastic cu o structură deosebită,
jantele vin cu un design tridimensional, precum şi blocurile optice spate, un plus fiind şi unghiurile de atac şi
degajare foarte mari, care împreună cu garda la sol mărită sporesc capacităţile de trecere.
Având 4.15 metri în lungime, 1.74 metri în lăţime şi 1.63 metri în înălţime, conceptul dispune de un interior spaţios şi modern, montat central fiind display-ul curbat de 12 inch.
În faţa conducătorului este amplasat un head-up display, care serveşte pe post de planşă de bord, informaţiile secundare fiind proiectate pe oglinda retrovizoare de la interior.
Butoanele cutiei de viteze sunt amplasate pe volan, iar regimurile de condus Standard, Sand, Off-Road, Snow şi ESP Off, sunt acţionate prin intermediul unei rotule amplasate în partea de jos a consolei centrale.
SUV-ul conceptual dispune şi de o mulţime de spaţii de depozitare la interior, iar pasagerilor spate le sunt oferite două tablete, care pot fi amplasate pe tetierele scaunelor faţă, atunci când este urmărit un film.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,261
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!