Noul Range Rover Velar, concurentul lui BMW X6, va debuta pe 1 martie!
22 Februarie 2017, 09:06
Despre intenţiile celor de la Land Rover de a crea un SUV Coupe, care se concureze cu BMW X6 şi Mercedes-Benz GLE Coupe, se cunoştea anterior. Acum însă, producătorul britanic a dezvăluit primele imagini de teasing,
dar şi denumirea acestuia. Noul SUV Coupe dinamic al britanicilor se va numi Range Rover Velar şi se va poziţiona cu o treaptă mai jos faţă de modelul Range Rover Sport.
Denumirea Velar nu este una inventată acum, aceasta provenind de la prototipurile originalului Range Rover din 1969, care se numeau, exact, Velar (din latinescul velare, a acoperi).
Până acum cei de la Land Rover nu au avut un model de acest fel, iar al patrulea membru al familiei Range Rover va suplini acest gol. Noul Velar va fi nu doar un simplu SUV Coupe, acesta va schimba percepţia brandului şi va oferi o nouă dimensiune de glamour, modernitate şi eleganţă. Din prima imagine de teasing, putem vedea posteriorul şi acoperişul din sticlă panoramic.

De asemenea observăm aripile evazate şi extrem de musculoase, linia coborâtă a acoperişului şi blocurile optice spate care se extind pe toată lăţimea maşinii, oferind posteriorului dinamism şi un efect sporit al lăţimii. Mai multe detalii despre noul Range Rover Velar vom afla pe 1 martie 2017, atunci când va avea loc dezvăluirea modelului britanic.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,264
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!