Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Porsche a sacrificat un exemplar Panamera pentru echipele de descarcerare!

20 Februarie 2017 - 12:57
Denis Godorozea
Porsche a sacrificat un exemplar Panamera pentru echipele de descarcerare!
Pentru a ajuta echipele de descarcerare în salvarea oamenilor din automobilele accidentate, producătorii auto le livrează diagrame exacte pentru fiecare model, unde sunt indicate punctele de taiere, amplasarea elementelor de deschidere a capotei sau portbagajului, cablajelor de înaltă tensiune, acumulatorului şi rezervorului de combustibil, dar şi amplasarea airbag-urilor (pentru evitarea declanşării acestora în timpul descarcerării).

O asemenea diagramă cei de la Porsche au creat şi pentru noua generaţie Panamera, iar pentru ca echipele de descarcerare să implementeze cunoştinţele în practică, producătorul german a oferit pentru antrenamente un exemplar Panamera de nouă generaţie, care a fost făcut bucăţi de către pompierii din Nuremberg, Germania!

Ei bine, în timpul elaborării unui model nou, de obicei producătorii auto distrug zeci de prototipuri şi exemplare de pre-producţie, inclusiv în testele de siguranţă. Nici aici însă, nu a fost distrus un exemplar nou-nouţ Panamera, ci un prototip de teste, care şi-a finalizat slujba în cadrul companiei Porsche şi oricum era pe cale de a fi distrus. În schimb, acesta a fost donat pentru o cauză bună, iar acest antrenament îi va ajuta pe salvatorii să acţioneze rapid în situaţii de urgenţă, atunci când fiecare minut ciontează.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter