Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GENEVA 2017 LIVE: Noua Honda Civic Type R debutează cu 320 CP! (Video)

8 Martie 2017 - 00:58
Denis Godorozea
GENEVA 2017 LIVE: Noua Honda Civic Type R debutează cu 320 CP! (Video)
Cei de la Honda au dezvăluit noua generație Honda Civic Type R, care vine cu un design mai agresiv și mai multă putere. Inspirat din Civic Type R Prototype, noul Civic Type R vine cu același kit aerodinamic agresiv, aceleași jante de 20 de inch și același sistem de evacuare amplasat pe mijloc cu trei finale imense.

Caroseria este cu 38% mai rigidă decât cea a predecesorului, la fel mai rigidă este și suspensia adaptivă, cea din față fiind ajustată pentru a „digera” puterea crescută.

Sub capotă se ascunde același benzinar de 2.0 litri VTEC TURBO, care a fost revizuit și acum livrează 320 CP (+10 CP), cuplul maxim rămânând același - 400 Nm. Propulsorul este cuplat la transmisia manuală în 6 trepte.

Regimurilor de condus „Sport” și „+R” se alătură noul regim „Comfort”. Un raport de transmisie mai mic, precum și un nou volant cu 25% mai ușor, îmbunătățesc accelerația. Capota realizată din aluminiu a redus greutatea cu 16 kg, față de generația precedentă.

Sperăm că micile ajustări ici-colo, prin care a trecut modelul Honda Civic Type R îl vor ajută să redevină cel mai rapid automobil cu tracțiune față de pe Nurbiurgring Nordschleife.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (21 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter