Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Pregătit de aventuri – SUV-ul Nissan X-Trail cu şenile! (Video)

11 Aprilie 2017 - 15:20
Denis Godorozea
Pregătit de aventuri – SUV-ul Nissan X-Trail cu şenile! (Video)
Se pare că şenilele este singurul răspuns pentru orice tip de teren. Cei de la Nissan le-au mai instalat pe un Nissan Rouge (X-Trail în Europa) numit Warrior, care a cucerit o pârtie de schi din Canada. Pentru Salonul Auto de la New York, producătorul a decis să repete trucul cu şenilele şi modelul Rouge, dar să-l focuseze escapadelor în natură pe timp de vară.

Numit Nissan Rogue Warrior Trail Project, acest „tanc” este dotat cu şenilele companiei American Track Truck, instalate în locul roţilor, primind şi o suspensie modificată, în timp ce substratul tehnic a rămas intact, inclusiv propulsorul pe benzină de 2.5 litri (172 CP şi 237 Nm). Şenilele numite Dominator, au o lungime de 122 cm, o înălţime de 76 cm şi o lăţime de 38 cm – deci, sunt identice şenilelor, pe care le-am văzut şi pe conceptul anterior.

Datorită acestor şenile, care sunt bune nu doar pentru zăpadă, dar şi pentru nisip şi pământ, garda la sol a fost sporită la 58 cm! Fiind confecţionate din cauciuc, şenilele pot fi utilizate şi pe asfalt – un vehicul perfect pentru drumurile din Moldova!

Pe lângă şenile, Rogue Warrior Trail Project se deosebeşte printr-o camuflare stilată, sticlele acoperite cu peliculă galbenă, iluminare LED adiţională, portbagaj de acoperiş şi troliu, în caz dacă se împotmoleşte – ar putea acest „tanc” să se împotmolească?! Potrivit celor de la Nissan, acest proiect demonstrează o nouă dimensiune pentru aventurile cu familia. Noi însă, nu ne-am împotrivi unui asemenea exemplar pentru o eventuală expediţie!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (21 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter