Formula 1 modernă în imagini făcute cu o cameră foto de 104 ani!
24 Mai 2017, 12:59
Camerele foto au evoluat extrem de mult în ultimii 100 de ani, imaginile captate de fotografi devenind tot mai calitative, clare, detaliate și… sterile. Fotografilor le este tot mai greu să vină
cu un stil aparte, care să le caracterizeze lucrările și să-i scoată în evidență. O fotografie nu trebuie să fie doar frumoasă, ea trebuie să poarte un conținut, care să-ți transmită energia și
atmosfera de după lentilă. Joshua Paul este fotograful, care imediat iese în evidență datorită camerei sale Garflex din 1913. Doar priviți această bijuterie istorică!
Da, aparatul foto imens lucrează perfect, iar în contrast cu camerele moderne, care pot capta 200 de cadre pe secundă, aceasta poate face un total de doar 20 de poze! Din această cauză, fiecare poză, pe care o face Joshua, trebuie să fie bine chibzuită.
Unde mai pui, că fotograful a decis să pozeze Formula 1, unde viteza impresionantă a bolizilor nu îți mai lasă timp să te gândești prea mult pentru a apăsa pe declanșator. Imaginile, în schimb, sunt de-a dreptul impresionante!
De parcă bolizii moderni s-au întors în timp, în acea perioadă romanică de la începuturile curselor Grand Prix. Aceste poze redau spiritul sportului și atmosfera incredibilă, care nu poate fi văzută în imaginile colorate și clare, din cauza aglomerării sutelor de sponsori.
În aceste poze alb negru, sponsorii practic sunt inexistenți, fiind diluați de caracterul incredibil ale acestora, care dezvăluie adâncurile esenței sportului. Este o artă pură!
Joshua Paul a devenit într-atât de pasionat de cursele Grand Prix, încât a creat și Lolipop Magazine, dedicat pasionaților de Formula 1. Mai multe
imagini puteți vedea pe contul revistei de pe Instagram.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru via boredpanda.com
1
2,368
GALERIE FOTO (38 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!