Audi testează viitorul SUV electric în caroserie de producţie!

Cei de la Audi au început testele viitorului SUV electric care va debuta în 2018. În imagini putem vedea prototipul de teste în caroserie de producţie, care este testat în Ingolstadt. În ciuda camuflajului, putem percepe designul viitorului SUV electric.
Acesta are un design în mare parte identic conceptului Audi e-tron quattro dezvăluit pentru prima dată în 2015 la Salonul Auto de la Frankfurt. Prporţiile sunt un pic ajustate, modelul de producţie fiind un pic mai înalt şi cu un posterior mai scurt, forma calandrului este aproape identică, în timp ce blocurile optice, deşi păstrează arhitectura, au un design mai puţin sofisticat. Cele din spate vor fi unite printr-o fâşie OLED, similară noului Audi A8.

Din cauza siluetei modificate, a fost ajustată şi forma geamurilor laterale, cele mici spate devenind mai compacte. Priza de încărcare a bateriilor este poziţionată pe aripa faţă, precum şi pe concept. Modelul de producţie va primi oglinzi şi mânere ale uşilor convenţionale. Interiorul va fi realizat în stilul noului Audi A8 şi va avea aceleaşi tehnologii la bord.
Viitorul SUV electric al celor de la Audi nu va fi numit Q6, precum se vehicula anterior, ci e-tron quattro şi va avea şi o versiune cu design şi mai dinamic, inspirată din conceptul e-tron Sportback. Ambele SUV-uri electrice vor utiliza aceeaşi platformă electrică, cu trei motoare electrice (unul pentru axul faţă şi două pentru axul spate), care pe concepte livrau 435-503 CP şi 800 Nm. De la concepte va fi preluat şi pachetul de baterii de 95 kWh, care va oferi o autonomie de 500 km. Viitorul Audi e-tron quattro de producţie va concura cu modelul Jaguar I-PACE şi SUV-ul electric al celor de la Mercedes-EQ. Ar putea fi luată în consideraţie şi Tesla Model X, deşi este un vehicul electric mai mare ca dimensiuni.
0
2,103
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!