Volvo dezvăluie tehnologiile de la bordul viitorului XC40 (Video)

Cei de la Volvo ne dezvăluie tehnologiile care se vor regăsi la bordul viitorului SUV compact, XC40, care va debuta în această toamnă. Potrivit producătorului suedez noul XC40 va fi primul model construit pe platforma modulară CMA (Compact Modular Architecture) și va fi primul SUV compact din segmentul premium care va introduce noi standarde pentru tehnologii și siguranță.
Tehnologiile de la bordul viitorului Volvo XC40 vor fi preluate de la seriile 90 și 60, printre acestea fiind sistemul de condus semi-autonom Pilot Assist, ultima generație a sistemului City Safety, precum și sistemele Run-off Road Protection and Mitigation, Cross Traffic Alert cu frânare autonomă și camera la 360 de grade. Toate aceste tehnologii, vor transforma condusul viitorului Volvo XC40 într-un proces extrem de sigur, plăcut și lipsit de stres.

Noul XC40 va beneficia și de sistemul multimedia Sensus similar fraților mai mari, cu un display central vertical și o mulțime de funcții și sisteme de interacțiune în regim live.
În imaginile de teasing, unde este arătat lucrul camerei la 360 de grade, s-a strecurat și imaginea cu noul XC40! Din aceasta putem vedea că noul Volvo XC40 repetă designul conceptului Volvo Concept 40.1, prin forma geamurilor laterale și blocurilor optice spate, dar și a acoperișului vopsit în culoarea contrastantă. Modelul de producție însă nu va avea mânerele portierelor spate ascunse în regiunea geamurilor laterale spate, acestea având o formă și poziție convențională.

Viitorul Volvo XC40 va avea motorizări de 1.5 litri turbo în 3 cilindri și versiune hibridă T5 Twin Engine.
0
1,953
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!