Daimler dezvăluie la Tokyo camionul electric E-FUSO Vision One

Cei de la Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC), care intră în componenţa Daimler Trucks, au prezentat camionul electric E-FUSO Vision One. MFTBC va fi primul producător care a anunţat că va electrifica toate camioanele şi autobuzele sale în următorii ani, iar know-how-ul va fi oferit de către Daimler, care a pus pe roate deja camioneta electrică Fuso eCanter, cea din urmă indicând o autonomie de 100-120 km şi o economie de 1,000 de euro pentru fiecare 10,000 de kilometri.
Conceptul E-FUSO Vision One este un camion mai mare, care poate duce o încărcătură de 11 tone – cu doar două tone mai puţin faţă de o versiune diesel comparativă, masa totală ajungând la 23 tone. Având un pachet de baterii de 300 kWh, acesta poate parcurge cu o singură încărcare un total de 350 km.
Potrivit producătorului camionul de producţie poate apărea deja peste 4 ani şi va putea oferi diferite pachete, cel mai mare fiind de 300 kWh. Producătorul consideră că un asemenea camion electric ar putea fi popular în Japonia, Europa şi SUA.
0
2,650
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!