Infiniti QX50 a fost dezvăluit înainte de premieră!

În spaţiul web a fost publicată prima imagine oficială a noului crossover Infiniti QX50, cu puţin timp înainte de premiera oficială de la Salonul Auto de la Los-Angeles. Doar cu două zile mai devreme, niponii publicau un teaser al viitorului crossover şi nu se putea vorbi cu siguranţă ce fel de model este prezentat în imagini, concept sau automobil de serie.
Noul Infiniti QX50 are un design foarte apropiat, cu mici devieri, conceptului cu același nume, prezentat la Salonul Auto de la Detroit din acest an. Diferenţa o fac blocurile optice faţă, care pe concept sunt mai înguste şi au un desen mai sofisticat al luminilor de zi de tip LED. Bara de protecţie şi grila radiatorului la QX50 de serie au mai puţine inserţii cromate.
Infiniti QX50 este construit pe o platformă nouă, iar sub capota crossover-ului prezentat în imagine se află noul motor al niponilor de 2.0 litri VC-Turbo. Motorul are un raport de compresie variabil între 8:1 şi 14:1, pentru atingerea performanţelor maxime şi, respectiv, pentru un condus eficient cu consum de combustibil redus. Propulsorul dezvoltă 268 CP şi 380 Nm şi se cuplează la o cutie CVT. Crossover-ul cu tracţiune pe puntea faţă atinge 100 km/h în 6.7 secunde, pe când unul cu tracţiune integrală execută acelaşi exerciţiu în 6.3 secunde.
0
2,245
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!