Accident grav astă noapte, între o Dacia şi o Honda, pe strada Ion Creangă din Chişinău, unul din şoferi a avut nevoie de descarcerare

19 Februarie 2023, 09:55
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav a avut loc astă noapte, în jurul orei 02:00, pe strada Ion Creangă din Chişinău, la intersecţie cu strada Eugen Coca. Din informaţiile preliminare din anchetă, pe care ni le-a comunicat poliţia, şoferul de 26 ani al unei Dacia Logan MCV a vrut să efectueze o manevră neregulamentară de virare la stânga, în această intersecţie fiind interzisă virarea la stânga, şi nu a cedat trecerea unei Honda care venea din sens opus pe Ion Creangă.
În rezultat, s-a produs un impact cu o forţă imensă, Honda lovind în partea dreaptă a Daciei, deteriorând-o puternic şi proiectând Dacia într-un copac de pe trotuar. Astfel, Dacia a fost deformată şi în partea sa laterală stângă, rănind şoferul şi prinzându-l între fiare.
La faţa locului au intervenit salvatorii pentru a descarcera şoferul din Dacia. Ulterior, acesta a fost preluat de medici şi transportat la spital.
Poliţia spune că şi şoferul din Honda, în vârstă de 21 de ani, a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijirea medicilor. În ambele maşini erau doar şoferii.
Martorii, autori ai o parte din imagini din această ştire, spun că toate serviciile de intervenţie, ambulanţa, poliţia şi pompieri, au venit la faţa locului într-un timp excepţional de scurt, reuşind să acorde ajutor imediat celor implicaţi în accident.
Sursa foto: Poliţia; Telegram / Automobilisti Moldova
0
6,038
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!