(VIDEO) Un Daewoo Matiz reuşeşte să treacă un canal abrupt în România, fiind condus fără milă de proprietarul său

10 Mai 2023, 18:29
Redacţia PiataAuto.md
Daewoo Matiz poate fi o maşină practică şi nepretenţioasă, accesibilă şi eficientă în consum, dar cu siguranţă nu e un offroader. Însă cât de bine înaintează o maşină în offroad adesea depinde doar de limita celui de la volan, a cât de mult e dispus să sacrifice din integritatea maşinii sale şi a cât de nemilos îşi poate manevra vehiculul. Proprietarul unui Daewoo Matiz din România cu siguranţă are limitele sale setate foarte departe în felul în care-şi conduce maşina.
De curând, acesta a fost filmat abordând un canal abrupt, pe care trebuia să-l treacă de partea cealaltă. Maşina era suficient de decopertată de aripi şi bare de protecţie încât să denote clar că a devenit între timp un instrument de ieşiri în offroad pentru proprietarul său.
Iniţial, maşina s-a luptat mult pentru a-şi căpăta aderenţă pe rampa abruptă şi a fost de câteva ori la un pas de a se răsturna. Dar, într-un final, a reuşit să se caţăre prin viteză mai mare şi să treacă de cealaltă parte a canalului, făcând toată urcarea într-un mod spectaculos.
A urmat o tentativă similară a unui Daewoo Tico, sa a unei jumătăţi de Tico mai degrabă, transformată în ceva ce aminteşte mai degrabă de un buggy. Acesta din urmă a urcat mai greu şi a fost nevoie să o facă în marşarier, dar cu la fel de multe zâmbete pentru spectatori.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
7,460
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!