(VIDEO) Un moldovean de 26 ani povesteşte cum a ajuns să deţină un garaj de supercar-uri în Dubai, în valoare de 4,7 milioane dolari, pe care le dă în chirie

11 Mai 2023, 10:20
Redacţia PiataAuto.md
Unele poveşti de succes par prea neverosimile pentru a fi adevărate. Dar altele sunt, totuşi, exemple atipice că se poate. Andrei, un moldovean stabilit de circa 5 ani în Dubai, a povestit de curând într-un video cum a ajuns el să deţină un garaj de supercar-uri acolo, în valoare de circa 4,7 milioane de dolari, pe care le dă în chirie.
Acesta povesteşte că şi-a început istoria din Dubai intermediind tranzacţii de închiriere a apartamentelor care sunt în proprietatea celor ce nu-şi petrec prea mult timp în Dubai, convingând proprietarii să le ofere companiei la care lucra într-un regim de închiriere activă, pentru a le genera venituri acestor. Ulterior a trecut pe cont propriu, menţinând un tip de activitate similar, iar mai târziu a iniţiat şi închirierea de maşini, pe baza unei companii proprii.
Totuşi, acesta recunoaşte că achiziţia maşinilor şi dezvoltarea rapidă a fost posibilă inclusiv datorită unor investitori care participă în acest proces de dezvoltare. Acum Andrei spune că are 15 automobile în proprietate, iar o parte din ele pot fi văzute în video-ul de mai jos. Printre ele se numără şi un BMW iX electric, un Cadillac Escalade-V, un Mercedes-AMG G63, un Audi RSQ8.
Există şi un Ferrari, un F8 Spider, care are o folie neobişnuită şi discutabilă el.
Exemplarele Lamborghini sunt mai multe la număr, de la un Urus până la Huracan Evo, şi chiar un Huracan Evo Spyder.
Iar alături există şi un Rolls-Royce. Pe lângă maşinile ultra-luxoase, există şi câteva maşini premium mai practice un pic, şi mai accesibile un pic.
Moldoveanul de 26 de ani continuă prin a povesti cât de mici sunt impozitele în Dubai, unde se plăteşte doar 5% TVA şi atât. Mai recunoaşte că afacerile în Dubai au de multe ori oameni tenebri în spate, care nu figurează în acte, dar care vin cu banii câştigaţi în zone mai puţin transparente şi-i investesc în afaceri din Dubai, sau pur şi simplu în achiziţii de acolo. Moldoveanul mai lasă să se înţeleagă şi printre rânduri unele mici detalii, oferind şi câteva sfaturi proprii. E de apreciat şi prezentatorul, care reuşeşte să mai strecoare şi întrebări care să mai ofere lumină despre substratul poveştii.
Video-ul conţine şi o ieşire în oraş cu un Lamborghini, însoţită de alte povestiri. Cert e că moldoveanul de 26 de ani se simte împlinit în parcursul său, la vârsta tânără pe care o are, iar Dubai pare să fie pentru el mediul care-i accelerează acest parcurs. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
4,051
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!