(VIDEO) Accident deosebit de grav, între 4 automobile, cu mai mulţi răniţi grav, produs astă noapte pe bulevardul Decebal din Chişinău

25 Iulie 2023, 01:43
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs astă noapte pe bulevardul Decebal din Chişinău. Patru automobile s-au ciocnit cu putere, într-un scenariu deocamdată neclar, însă totul s-a produs chiar sub camerele de supraveghere a traficului, montate pe acest bulevard. Informaţiile preliminare arată că din păcate, există oameni răniţi foarte grav, o femeie alegându-se cu picioarele fracturate, în fracturi deschise, la limita amputării mecanice, conform martorilor
Aparent, femeia rănită ar putea fi un pieton, însă această informaţie nu a fost deocamdată confirmată de poliţie. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanţă simultan, dar şi echipaje de poliţie. Conform informaţiilor preliminare, 5 persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Trei dintre maşinile implicate în accident se aflau pe banda 2 şi 3, din mijloc şi din stânga, din direcţia spre gara feroviară. Un Mercedes C-Class pare să se fi aflat pe celălalt sens de mers şi să se fi lovit frontal parţial cu una din maşini, după care acestea au ricoşat şi au implicat încă 2 automobile.
Nu este clar deocamdată dacă a fost vorba de un obstacol sau de alte motive. Există şi informaţii preliminare că unul din şoferi ar fi fost în stare de ebrietate, dar la orele nocturne nu am putut obţine informaţii complete de la poliţie.
Vom reveni în orele dimineţii cu noi detalii despre accident grav.
Vezi mai jos câteva secvenţe video filmate de martori.

UPDATE 09:12: Noi detalii de la poliţie despre accident
0
6,811
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!