(VIDEO) Acesta e cel mai norocos pieton, care a scăpat nevătămat ca prin minune dintr-un accident în Argentina

21 Iulie 2023, 16:09
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav, produs miercuri dimineaţă la o intersecţie din oraşul La Plata din Argentina, a fost la un pas de a sfârşi tragic, când două automobile s-au lovit cu putere şi s-au îndreptat direct spre locul în care în acel moment traversa o femeie, pe trecerea de pietoni. Totuşi, pietonul a scăpat ca prin minune, iar imaginile au fost publicate de primăria oraşului în mediul online.
Accidentul s-a produs între un Peugeot 206 şi un Jeep, în momentul când semafoarele îşi schimbau culorile. Peugeot-ul a intrat, totuşi, în intersecţie când era încă verde, iar Jeep-ul încă avea roşu, deci ar fi trebuit să mai aştepte. Odată lovite perpendicular, cele două maşini au ricoşat la 45 de grade şi s-au îndreptat diret spre pietonul care traversa alături.
Totuşi, fizica le-a depărtat un pic traiectoriile una faţă de cealaltă, aşa că până în punctul în care se afla pietonul, acestea s-au depărtat suficient cât se treacă de o parte şi de alta a pietonului, lăsându-l pe acesta nevătămat. Aşadar, femeia nu a fost acroşată deloc de niciuna dintre maşini. Cei doi şoferi au scăpat şi ei fără a fi răniţi prea grav, doar maşinile viind avariate, precum şi un autobuz alăturat.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,785
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!