(VIDEO) Cum s-ar fi produs accidentul cu 4 maşini avariate în parcarea unui supermarket de pe Calea Ieşilor din Chişinău

5 Iulie 2023, 08:36
Redacţia PiataAuto.md
Ieri dimineaţă, mai mulţi proprietari de automobile care-şi parcaseră maşinile în parcarea din preajma unui supermarket şi a câtorva blocuri locative de pe Calea Ieşilor din Chişinău au avut surpriza să constate să mai multe maşini au fost grav avariate de un Audi, care a ajuns cu viteză în acea parcare, în mod neclar la prima vedere, şi a produs acel accident. Ieri seară în mediul online au fost publicate şi imagini filmate de un martor în care chiar cei care se aflau în Audi spun cum s-a întâmplat, unul din ei apelându-şi unul din părinţi.
Poliţia ne-a informat că au avut de suferit 4 automobile parcate, deşi în imaginile surprinse deja dimineaţă se mai vedeau doar 3. Un hatchback alb pare să fi fost luat deja, pe lângă cele 3 maşini vizibile în imaginea de mai jos — Mercedes Vito, Dacia Logan şi Skoda Octavia. Nimeni nu a fost rănit în accident, pagubele fiind doar materiale.
Astfel, din imaginile publicate aseară, ar reieşi faptul că proprietarul Audi i-a oferit maşina partenerei sale, pentru ca aceasta să o conducă. La un moment dat, ea ar fi încercat să evite un câine, care i-ar fi apărut în faţă, şi astfel a ajuns în parcare, lovind din plin cele 4 maşini şi avariindu-şi şi propria maşină. Martorii care au publicat acel video declară că şoferiţa părea a fi în stare de ebrietate şi am încercat să verificăm cu poliţia această informaţie.
Foto: Imagine suprinsă în primele secunde de după accident

Poliţia ne-a informat că pentru accident a fost documentată într-adevăr şoferiţa, în vârstă de 27 de ani. Pentru stabilirea stării de ebrietate a acesteia sau lipsa acestei stări, ea a fost dusă la dispensarul narcologic, pentru prelevarea probelor biologice complete. Până la ora redactării acestui articol, poliţia nu ne-a putut oferi rezultatele acestor probe biologice, prin urmare nu avem deocamdată o dovadă că ea ar fi fost în stare de ebrietate. Vom reveni cu o actualizare atunci când vom avea informaţii de la poliţie.
Vezi mai jos câteva secvenţe video filmate de martori după accident.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Moldova, Telegram / kivvteme
0
3,817
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!