(VIDEO) Doi youtuberi din SUA au vrut să afle de ce Vinfast VF8 electric primeşte atât de multe critici în teste drive

13 Iulie 2023, 13:03
Redacţia PiataAuto.md
Compania vietnameză Vinfast, care s-a lansat curând în SUA cu modele pur electrice, avea parte la început de admiraţie şi aprecieri frumoase pentru maşinile sale pre-producţie. Dar apoi s-a aflat că unii youtuberi şi jurnalişti erau într-atât de nefiresc alintaţi, că efectiv totul părea o mituire pentru expunere de impresii bune. Apoi, când VinFast VF8 a intrat în producţie, iar maşina a început a fi oferită presei în număr mai mare, părerile negative despre ea au început să curgă gârlă şi nu au mai putut fi oprite. Astăzi VinFast VF8 este probabil cea mai criticată maşină nouă din câte au apărut în ultimul deceniu în SUA. Iar doi youtuberi au vrut să afle de ce fără a aştepta o invitaţie de la VinFast.
Aceştia au luat o asemenea maşină şi au făcut o listă cu cele mai intens criticate lucruri la ea, urmând să le încerce pe propria piele, ca să vadă cât de grave sunt prin prisma propriei experienţe. Iar aceşti protagonişti sunt mai adaptaţi cu tot soiul de construcţii bizare sau asiatice, aşa că există o doză mai mare de toleranţă din start.
La început, lucrurile păreau mai puţin grave decât se spune despre ea. Dar ulterior, au ieşit la iveală setările absurde ale acestei maşini, care nu-ţi permite să schimbi banda dacă n-ai aprins indicatorul, sau îţi dă o avalanşă de 22 de avertizări despre tot ce vrei în decurs de 15 minute. Sistemul de avertizare a unghiului mort este de asemenea unul pe care nu poţi să te bazezi.
Iar lista de probleme bizare observate a continuat, cu o pedală de acceleraţie care aproape că nu reacţionează la apăsările bruşte şi cu multe altele.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
2,063
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!