(VIDEO) Un youtuber proprietar de VW ID4 electric enumeră lista de probleme pe care le-a avut maşina în 2 ani de exploatare

1 Iulie 2023, 15:14
Redacţia PiataAuto.md
Un youtuber din SUA a publicat de curând un video cu impresiile sale de exploatare a propriului VW ID.4, un model electric esenţial în gama VW, care e şi unul din ingredientele principale ale mărcii în tranziţia la propulsia electrică. Acesta şi-a cumpărat VW-ul electric acum doi după Tesla, fiind nemulţumit de service-urile Tesla, mizând că un producător tradiţional precum VW va avea totul pus la punct din start, iar eventualele probleme vor fi rezolvate rapid.
Însă, se pare că cei doi ani de exploatare a lui VW ID.4 au adunat multe probleme, unele din ele fiind probleme zilnice sâcâitoare, de care maşina nu mai scapă niciodată. Sistemul multimedia ar fi o asemenea problemă sâcâitoare, întrucât ecranul se blochează adeseori cu afişaj negru şi nu mai poţi vedea informaţi esenţiale pe el, iar de fiecare dată când conectezi un telefon prin Android Auto poate dura de la câteva minute, până la 10 minute, doar conectarea.
Telefonul i se încâlceşte în permanenţă de la sistemul multimedia, care îl epuizează prin solicitări imense de procesare. Şi se întâmplă chiar dacă a schimbat modelul.
A avut parte şi de o situaţie în care maşina s-a stins complet, cu afişare de eroare e sistemului de propulsie şi nu s-a mai putut face nimic decât să se cheme o platformă pentru evacuarea ei şi transportarea într-un service. Iniţial, i s-a spus că va dura mult reparaţia, apoi, pentru i s-a urgentat livrarea pieselor necesare şi maşina a fost reparată.
Senzorii de presiune a anvelopelor dau erori frecvente. Aplicaţia de dirijare a maşinii de pe telefon funcţionează în permanenţă cu erori sau foarte încet. De asemenea, adeseori maşina nu comunica la staţia de încărcare şi nu pornea procesul de încărcare.
Apoi a mai urmat o eroare a sistemului de propulsie şi maşina a rămas din nou imobilizată în mijlocul drumului. Din nou, platformă de evacuare, service, aşteptare reparaţie.
Au urmat şi update-uri de soft, promise de la distanţă, dar făcute în service, dar problemele nu s-au rezolvat. Aşa că acesta a decis să renunţe la maşină şi să o vândă efectiv, predând-o înapoi şi luând valoarea actuală pe ea. Între timp, şi VW s-a supărat pe el pentru criticile aduse, aşa că toată istoria ajunge la o poveste cu intrigi.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
12,713
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!