(VIDEO) Deloc surprinzător, ideea unui turist de a merge cu un Ford Mustang închiriat prin deşert n-a sfârşit prea bine

4 August 2023, 14:36
Redacţia PiataAuto.md
Ford Mustang e o maşină pe care să o tot admiri şi să o conduci, dacă ai ocazia. Dar nu oriunde. Cel puţin nu într-un deşert cu nisip şi pietre. Totuşi, din când în când Ford Mustang pare să atragă şoferi care vor să încerce cele mai neverosimile năzdrăvănii cu aceste modele. O asemenea idee a unui turist din SUA, de a merge prin deşert cu un Ford Mustang închiriat, nu avea cum să sfârşească bine.
Maşina era un Shelby Mustang GT-H şi fusese închiriată în statul Utah. Cel care se afla la volan a avut ideea neinspirată de a merge pe drumuri de deşert cu el, chiar dacă maşina nu are nici garda la sol potrivită, nici tracţiune integrală. Nu e de mirare că la o oră de seară a rămas blocat cu ea în deşert.
Istoria a fost publicată de şoferul camionului de tractare şi recuperare, care are un canal de YouTube unde povesteşte despre asemenea recuperări extravagante. Mustang-ul nu era doar împotmolit, ci şi se suspenda cu ţeava sa de eşapament de o piatră, fapt care a făcut recuperarea de acolo mai dificilă. De asemenea, nu există nici un loc unde să se fixeze cârligul de ea, aşa că a trebuit să de improvizeze, legând funia de elementele suspensiei lui Mustang.
Maşina s-a ales oricum cu zgârieturi. Dar, sunt consecinţe deloc surprinzătoare în urma unei asemenea idei de a merge cu un Mustang în deşert.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,535
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!