(VIDEO) Reacţia impresionantă a unui şofer de BMW a ajutat la evitarea unui accident aproape iminent în Chişinău

17 August 2023, 14:08
Redacţia PiataAuto.md
De nenumărate ori, şoferii de BMW şi manevrele lor în trafic au fost subiect de ştiri fie prin riscul creat în trafic, fie prin materializarea acestui risc în accidente grave. Dar o situaţie surprinsă aseară la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare şi a străzii Ismail din Chişinău arată cealaltă parte a monedei, când reacţia impresionantă a unui şofer de BMW şi manevrabilitatea maşinii a ajutat la evitarea unui accident grav.
BMW-ul intrase în intersecţie la culoarea verde a semaforului şi se deplasa înainte pe Ştefan cel Marea. În faţa sa, un Suzuki Ignis a virat stânga fără a-i acorda prioritate, iar BMW-ul părea că se îndreaptă iminent spre Suzuki, pentru a-l lovi în lateral, fără vreo şansă de a putea opri.
Însă şoferul de BMW a avut o reacţie neaşteptată şi a virat stânga în ultimul moment, apoi s-a strecurat printre maşinile de pe contrasens cu aceeaşi reacţie impresionantă, reuşind să evite şi accidentul iniţial, şi altul de pe contrasens, pentru a reveni ulterior pe banda sa, aproape oprit.
A fost o manevră care comporta în sine multiple riscuri, inclusiv un eventual impact frontal pe contrasens, dar amplasarea maşinilor de pe contrasens şi reacţia şoferului din BMW a permis să se evite la limite acest accident într-un mod excepţional.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / cx_md
0
16,068
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!