(VIDEO) Şoferul unei Honda a fost la un pas de a provoca un accident cu mai multe maşini în Chişinău din cauza unor manevre de neînţeles

14 August 2023, 08:48
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie cu manevre de neînţeles, care au fost la un pas de a provoca un accident cu 3-4 maşini implicate, a fost surprinsă în Chişinău de curând de camera de bord a uneia dintre maşinile care a fost la un pas de accident. Din fericire, accidentul a fost evitat la limită datorită reacţiilor celorlalţi şoferi, dar situaţia arată elocvent ce se poate întâmpla atunci când se acţionează neintuitiv şi haotic chiar şi pe o stradă relativ liberă de trafic.
Şoferul unei Honda C-RV circula pe banda stângă din cele 3 benzi de pe sensul său. La un moment dat, acesta a schimbat banda spre cea din mijloc şi a încetinit, aşa că un BMW de pe banda stângă s-a apropiat de el. Doar că şoferul de Honda şi-a schimbat planurile, aparent, sau aşa a vrut să vireze, şi a schimbat din nou spre stânga, ca să întoarcă spre acea stradă în intersecţie. În rezultat, şoferul de BMW s-a pomenit că trebuie să frâneze brusc, şi n-ar fi reuşit să o facă în distanţă utilă, dacă n-ar fi avut spaţiu pe dreapta şi o reacţie bună pentru a evita Honda din faţa sa, oprindu-se alături.
La fel de brusc a oprit şi autorul filmării, şi, judecând după claxoane, cel puţin încă o maşină în spate. Deci Honda a făcut alte 3 maşini să frâneze la limită, toate fiind la un pas de accident.
Honda a virat totuşi la stânga, iar şoferul de BMW, a virat brusc stânga şi el, după acea Honda. Nu ştim cum a sfârşit istoria, dar sperăm că totul s-a terminat maxim cu o discuţie.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,042
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!