Accident cumplit cu un VW Tiguan, care a intrat frontal într-un utilaj cu cupă lângă Rădăuţi, România

19 Septembrie 2023, 10:19
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cumplit s-a produs ieri dimineaţă pe şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi din judeţul Suceava, România. Un VW Tiguan a ieşit la o depăşire şi, din motive deocamdată neclare, a intrat direct şi frontal într-un utilaj Wola, cu o cupă metalică imensă în faţă. Şoferul din Tiguan, din păcate, n-a avut nicio şansă de a supravieţui, iar salvatorii şi medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut să-l resuscite.
Impactul a fost unul devastator, astfel încât toate partea frontală şi mediană a maşinii a fost distrusă în totalitate, intrând sub utilajul de construcţie. Motorul maşinii s-a desprins şi a a alunecat sub utilaj, ajungând în spatele tractorului. Până şi şoferul utilajului a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului.
La volanul Tiguanului se afla un tânăr om de afaceri din judeţ, în vârstă de 32 de ani. Acesta îşi lăsase copiii la şcoală cu puţin timp înainte de acest accident şi se deplasa spre firma de materiale de construcţii pe care o deţine şi care-şi are sediul în zonă.
Anchetatorii spun că la faţa locului nu au găsit urme de frânare ale VW-ului, ceea ce îi face să analizeze mai multe versiuni, inclusiv un impact intenţionat. Dar mult mai plauzibile sunt versiunile soarelui intens din faţă, care l-ar fi putut face pe şofer să nu observe utilajul, desconcentrarea privirii în altă parte decât la drum, sau o posibilă apariţie a utilajului pe carosabil în timp ce maşina se afla deja în plină depăşire. Abia după finalizarea anchetei se va putea vorbi despre o versiune oficială. Din păcate, însă, e un accident crunt, care a luat o viaţă şi care ar trebui să servească drept încă un posibil scenariu de luat în calcul de fiecare şofer, pentru un condus mai sigur.
0
2,163
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!