(VIDEO) Accident din cauza vitezei enorme a unui BMW şi a depăşirii pe contrasens pe traseul Chişinău-Hânceşti, surprins de o cameră de bord

9 Septembrie 2023, 08:48
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, mai există şoferi care ignoră şi limitele de viteză, şi liniile continue de separare a sensurilor de circulaţie şi gonesc cu viteze enorme pe trasee, de parcă ar fi pe un circuit pustiu. Ieri un asemenea şofer al unui BMW Seria 5 a provocat un accident grav pe traseul Chişinău-Hânceşti, care a fost surprins de o cameră de bord.
Autorul filmării circulă regulamentar, folosind banda dreapta din cele două atunci când ea e liberă, şi schimbând spre stânga când are trafic mai lent pe dreapta. Într-un asemenea moment când circula pe banda stângă, un BMW alb îl depăşeşte cu viteză pe contrasens, peste linia dublă continuă.
În faţă, în acelaşi sens, se deplasa şi un microbuz galben, cu viteză mai lentă, pe banda stângă. BMW-ul revenit de pe contrasens cu viteză enormă, pare să vrea să schimbe banda spre dreapta pentru al depăşi, dar, în momentul manevrei pare să-şi piardă aderenţa punţii spate un pic, suficient când să-şi schimbe traiectoria spre stânga şi loveşte cu putere microbuzul, proiectându-l spre acostament.
Din informaţii preliminare, nu există oameni răniţi foarte grav în acest accident, şoferul de microbuz alegându-se cu traume uşoare. Autorul filmării spune că în BMW erau 4 tineri, 3 băieţi şi o fată, toţi cu o vârstă de circa 20 de ani. Şi aceştia au scăpat nevătămaţi.
Vezi momentul surprins în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova / Ion Srungaru
0
7,078
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!