(VIDEO) Acesta e un banal Mercedes Sprinter la exterior, cu confortul unei case de lux la interior, datorită priceperii proprietarului său

18 Septembrie 2023, 13:41
Redacţia PiataAuto.md
Cu toţii recunoaştem formele acestui Mercedes Sprinter clasic, de primă generaţie, o maşină care s-a făcut remarcată prin reputaţia sa şi numărul mare de vehicule produse. Dar de obicei aceste maşini erau nişte instrumente de muncă, uneori muncă dificilă şi intensă, şi arareori veneau în interpretări de lux. Un lemnar din SUA, însă, priceput în proiectarea şi construcţia a tot soiul de piese de mobilier şi lucrări din lemn, şi-a transformat banalul Sprinter într-o casă luxoasă pe roţi, într-atât de cuprinzătoare, încât e greu să-ţi imaginezi că toate astea ar putea încăpea la bordul lui Sprinter.
Maşina are acum un compartiment de trai complet separabil de zona de condus printr-o draperie care nu lasă lumina să pătrundă şi care poate oferi confortul nocturn necesar în timpul staţionărilor.
Acolo, în spate, există şi un birou, cu o masă ce iese de sub zona aragazului, şi care oferă brusc condiţii decente de muncă.
Bucătăria e şi ea una completă, cu ventilare pusă deasupra aragazului central, pentru a putea găti intens şi toate celelalte funcţionalităţi.
Există şi o zonă de sufragerie, cu locul de relaxare, şi aproape că n-ai mai crede că mai poate exista şi un pat pe undeva.
Dar acel pat există, deschizându-se în acelaşi loc al sufrageriei, transformând-o în dormitor, în câteva clipe.
Peste tot sunt aplicate soluţii de funcţionalitate dublă şi amplasare inteligentă a unor elemente, astfel încât să nu consum inutil spaţiu şi să fie practice. Iar toate astea au fost concepute şi meşterite de un singur om!
Acesta spune că a cheltuit mai puţin de 10.000 dolari pentru a-şi crea dubiţa de vis. Aşa că o va şi vinde cu un preţ moderat, spunând că nu va îndrăzni să ceară prea mult tocmai pentru că, în esenţă, maşina e un Sprinter destul de vechi. Dar pe cât de banal e pe dinafară, pe atât de superb e pe interior acest Mercedes Sprinter!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
15,633
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!