(VIDEO) Un accident ce aminteşte de cascadoriile din filme, cu 4 maşini implicate, a fost provocat de o manevră neinspirată în Chişinău

2 Septembrie 2023, 08:34
Redacţia PiataAuto.md
Un accident ce aminteşte de cascadoriile din filme, cu tocmai 4 maşini implicate, una din care a făcut salturi în aer, s-a produs ieri după amiază în Chişinău, pe strada Mihai Viteazu. Totul a avut loc din cauza manevrei neinspirate a unui şofer de VW, de a schimba două benzi deodată, fără a se asigura pe cea de-a doua dintre ele.
Traficul era aglomerat pe această stradă, cum se întâmplă adeseori acum, când ea e în reparaţii. Autorul filmării era în trafic, îndreptându-se spre podul în reparaţii. Pe contrasens, traficul părea un pic mai liber pe banda stângă, iar o Toyota Auris se deplasa pe acolo, cu o viteză mai mare decât fluxul de pe banda alăturată, dar aparent nu mai mare decât 50 km/h. Şoferul de VW; însă, prin schimbarea de benzi pe care a făcut-o, a ieşit înaintea Toyotei, iar aceasta din urmă a lovit cu colţul său drept colţul stâng faţă al VW-ul.
Doar că această lovitură e proiectat Toyota să decoleze cu partea sa dreaptă în sus, imprimându-i o mişcare circulară de răsturnare. Toyota a trecut doar la 1 centimetru de Honda din faţa autorului filmării în traiectoria sa din aer, însă a intrat din plin în maşina celui care filmează, fapt care i-a şi oprit răsturnarea.
După asta, Toyota, în traiectoria sa aeriană, înclinată cam la 70 grade faţă de planul orizontal, a lovit frontal un Dodge aflat în spatele autorului filmării. După acest ultim impact, Toyota a revenit pe propriile roţi pe banda sa, iar astfel în total au fost accidentate 4 maşini.
Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit. O ambulanţă a venit totuşi la faţa locului pentru îngriji medicale mai puţin grave.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Radu Epuri
0
13,527
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!