(VIDEO) Un youtuber a turnat circa 6 tone de beton în portbagajul lui Mercedes G-Class şi l-a chinuit, iar maşina a încercat să se salveze, notificând de 10 ori producătorul

30 Septembrie 2023, 13:01
Redacţia PiataAuto.md
Despre Mercedes G-Class se spune adeseori că e o maşină indestructibilă. Dar asta depinde de imaginaţia celui care vrea să-i testeze indestructibilitatea. Pentru că un youtuber din SUA demonstrează că poate fi mai creativ în a inventa forme de a-i testa durabilitatea decât s-ar fi putut gândi vreodată oricine din tabăra inginerilor Mercedes. De curând, G-Class-ul său a avut de îndurat lucruri incredibile, iar maşina a încercat să se salveze, trimiţând peste 10 notificări de urgenţă la producător, atenţionându-l că ceva grav să întâmplă cu el, iar în cele din urmă a chemat şi poliţia.
Testele obişnuite, precum urcarea unor trasee extreme de offroad, chiar şi cu riscul răsturnării, nu mai erau suficiente. Maşina rezistase, chiar dacă mai scosese notificări şi atenţionări.
A urmat, însă, turnarea a peste 6 tone de beton în portbagajul maşinii, aceasta ajungând să-şi comprime suspensia la maxim. Dar până şi aşa a putut înainta.
Ba chiar a înaintat prin lanuri de porumb, şi prin urcuşuri de offroad şi structura maşinii, motorul, cutia şi punţile — toate au rezistat.
Ba chiar şi la un salt imens de trambulină, maşina a rămas încă relativ întreagă, deşi i-au sărit airbag-urile şi suspensiile.
Maşina a sunat la centrul de apeluri de urgenţă Mercedes, iar cei de acolo i-au zis proprietarului că maşina sa tot trimite notificări, peste 10 la număr, de ceva timp, întrebându-l ce se întâmplă.
Într-un final, maşina a fost lăsată să meargă la vale în gol, aşa cu betonul uscat în ea. Şi de această dată maşina a sunat la poliţie, ca o ultimă şansă de a se salva.
Poliţia a venit şi a rămas cu ochii căscaţi la cele întâmplate, dar, întrucât totul are loc pe un teren privat, nu are decât să constate fapta.
În cele din urmă, maşina a putut fi doborâtă doar de tocătorul de metal de la un centrul de casare.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
54,987
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!