(VIDEO) O maşină care a oprit regulamentar la semaforul galben a declanşat schimbări de benzi şi un accident între alte 3 maşini în Chişinău

10 Octombrie 2023, 13:44
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cu 3 maşini implicate direct s-a produs azi la intersecţia bulevardului Dacia cu strada Grădina Botanică din Chişinău. Scenariul haotic pare să fi fost declanşat de faptul că o şoferiţă cu Audi, de pe banda dreaptă, a oprit regulamentar la semafor, la culoare galbenă, declanşând astfel reacţii impulsive ale celorlalţi şoferi din spate, care, se pare că aşteptau ca acel Audi să-şi continue mişcarea, probabil din cauza săgeţii verzi spre dreapta.
În spatele Audi, pe aceeaşi bandă circula un VW Jetta şi un Mercedes GLE. Atunci când Audi a încetinit pentru a opri la galben, fapt permis de regulamentul de circulaţie, Mercedesul a schimbat brusc banda spre stânga, probabil cu intenţia de a trece la galben pe banda alăturată.
Doar că şi şoferul de VW a făcut o schimbare bruscă de bandă în ultimul moment, când Mercedesul era deja pe banda din mijloc. E posibil că şoferul din VW a făcut schimbarea pentru că a considerat că nu mai poate frâna, sau pentru că a vrut să treacă şi el la galben, dar e cert că a provocat astfel un accident grav, fiind lovit din plin pe partea sa stângă de Mercedes, iar acesta din urmă fiind proiectat spre un alt Opel, pe care l-a lovit, înainte de a se opri pe zona verde.
Deci, trei maşini avariate grav, până la un nivel apropiat de daună totală din cauza costurilor mari de reparaţie. Din fericire, niciun om nu a fost rănit.
Şi în imagini se poate vedea şi o persoană cu dizabilităţi, în activităţi de cerşetorie, ce pare să fie scăpat ca prin minune din tot scenariul accidentului. Din păcate, nimeni din autorităţi nu pare să lupte în serios cu acest fenomen.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova
0
6,346
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!