(VIDEO) Şoferul unui Mercedes, care a derapat şi a făcut un accident în Chişinău, a fost oprit de alţi şoferi după ce ar fi încercat să fugă

16 Octombrie 2023, 17:22
Redacţia PiataAuto.md
Mai mulţi şoferi din Chişinău au manifestat astăzi dimineaţă solidaritate, blocând un alt şofer, al unui Mercedes E-Class, care tocmai provocase un accident pe strada Bănulescu Bodoni şi pleca de la locul accidentului.
Totul s-a produs în condiţii de ploaie şi carosabil umed, atunci când Mercedesul a accelerat în plin viraj şi a intrat într-un drift neinspirat, pe care şoferul nu l-a putut controla. Astfel, maşina a acroşat o Toyota care circula regulamentar pe banda de alături.
Şoferul din Mercedes, însă, n-a coborât să verifice gravitata celor comise, ci a demarat pentru a pleca imediat de la locul accidentului.
Autorul filmării a încercat să-l atenţioneze din faruri, iar ulterior şi un alt şofer al unui SUV a demarat şi l-a blocat cu maşina sa. Din video se poate auzi că şoferul de Mercedes se arată nedumerit că ar fi „atins” maşina anterior.
Autorul filmării menţionează că şoferul din Mercedes era în stare „inadecvată”. Am solicitat poliţiei informaţii despre acest accident, dar şi despre starea şoferului din Mercedes. Când vom obţine un comentariu de la poliţie, vom actualiza această ştire.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova
0
5,121
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!