(VIDEO) Un american deţine 85 de automobile în colecţia sa, dar toate sunt de acelaşi model

9 Octombrie 2023, 13:39
Redacţia PiataAuto.md
Probabil foarte mulţi dintre noi vom înţelege cu mare drag pasiunea unor oameni de a colecţiona maşini clasice, care să le aducă satisfacţie. Şi indiferent cât de rar sau de banal e modelul, uneori el poate avea pentru proprietar o valoare simbolică specială. Dar americanul Mike Kennis are o colecţie pe care până şi cei mai pasionaţi dintre noi o vor înţelege cu greu. Acesta deţine 85 de automobile, dar toate sunt de acelaşi model — Ford Crown Victoria.
Modelul e unul legendar, într-adevăr, fiind unul cu o carieră lungă pe piaţă, simplu în construcţie, ba chiar foarte conservator, dar fiind ieftin în întreţinere şi reparaţii şi foarte fiabil în timp. Multă vreme aceste maşini erau preferate forţelor de poliţie, tocmai de asta o bună parte din maşinile ce formează colecţia lui Mike sunt maşini care au servit poliţiei au au fost deţinute de poliţişti pensionaţi.
Există culori rare, sau ipostaze cu dotări rare. Multe din maşini au istorii curioase în spatele lor.
În colecţia pasionatului există şi exemplare cu cifre mai mari de parcurs, dar şi din cele care au doar câteva zeci de mii de kilometri şi încă mai miros a maşină nouă.
Dar toate maşinile, chiar şi cele cu cifre mari pe odometru, sunt într-o condiţie admirabilă Nici una dintre ele nu stă abandonată, într-o stare lamentabilă. Toate, chiar şi cele care stau afară, arată îngrijite.
Iar atunci când deţii 85 de maşini, ai in evitabil nevoie de spaţii mari pentru a le păstra. Aşa că Mike are şi depozite acoperite, ţine câteva şi în curte, dar şi într-o parcare alăturată casei sale.
Vezi mai jos şi un video cu Mike şi colecţia sa unică de 85 de exemplare Ford Crown Victoria.
0
12,739
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!