(VIDEO) Un şofer de BMW din Chişinău s-a pomenit cu capota deschisă peste parbriz în toiul încercării sale de a demara în forţă de la un semafor

12 Noiembrie 2023, 08:54
Redacţia PiataAuto.md
Cursele de stradă sunt interzise şi pedepsite dur de regulamentul de circulaţie rutieră din Moldova, dar micile demarări picante nu pot fi clasificate drept curse dacă au loc în anumite limite de viteză şi mai ales dacă doar unul din şoferi accelerează în forţă. Un şofer al unui BMW din Chişinău, însă, s-a pomenit într-o situaţie jenantă în plină încercare a sa de a demara în forţă de la un semafor, pentru a fi mai rapid decât toţi ceilalţi.
Totul s-a întâmplat pe ceea ce pare a fi strada Mioriţa din Chişinău. În toiul accelerării sale, capota maşini s-a deschis pe neaşteptate şi, împinsă de curenţii de aer, s-a deschis maxim cât a putut, ajungând peste parbriz, probabil deteriorându-l pe acesta din urmă.
Cu vizibilitatea brusc blocată, şoferul din BMW n-a putut decât să frâneze în linie dreaptă, pentru a încerca să păstreze maşina în siguranţă.
Totul a sfârşit cu bine, fără vreun incident adiţional, şi problema e cel mai probabil fie într-un mecanism uzat de prindere a capotei, fie într-o uitare a prinderii ei.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
4,941
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!