(VIDEO) Designerul şi inginerul Tesla vorbesc despre noul Cybertruck şi ideile din spatele micilor secrete

18 Decembrie 2023, 22:42
Redacţia PiataAuto.md
Atunci când acest nou model electric era la doar câteva zile de la lansare, Elon Musk spunea că acesta va fi cea mai importantă lansare în lumea auto din acest an. Ei bine, după ce s-a Tesla Cybertruck, această supoziţie s-a confirmat cu vârf şi îndesat, or, maşina asta a eclipsat absolut orice altă premieră, şi a făcut-o atât prin design, cât şi prin ingineria sa cu multe soluţii radicale şi absolut noi.
Despre sistemul electric de bază de 48 volţi sau despre metalul inoxidabil din care e construită maşina am vorbit în primele articole. Acum, însă, şeful de design Tesla, Franz von Holzhausen, şi vice-preşedintele de inginerie Tesla, Lars Moravy, au venit la o discuţie cu Jay Leno, pentru a dezvălui multe din ideile din spatele soluţiilor alese, dar şi a arăta şi mici secrete nespuse anterior.
Aşadar, aceştia vorbesc puterea necesară pentru motorul ştergătorului imens, sau despre capacele cu multe colţuri ale roţilor, despre diferenţiale şi potenţial de offroad a maşinii, dar şi despre sistemul de înaintare prin apă, care presurizează bateria, care e şi aşa etanşă, pentru a se asigura că nici în eventualitatea unei mici scurgeri în carcasa bateriei nu va nimeni apă.
Şi, desigur, aceştia au fost alături şi într-o ieşire pe drumuri publice şi chiar o zonă de offroad uşor, pentru a pune la încercare mai bine maşina şi a vorbi despre tot ce se întâmplă în maşină în timpul mişcării şi care sunt secretele inginereşti din spatele a ceea ce se vede şi simte.
Aşadar, între video-ul e o incursiune interesantă în perspectiva designerilor şi inginerilor Tesla din spatele acestui automobil fenomenal, totuşi. Pentru că maşina e fenomenală în ce aduce şi-n curajul de a fi atât de diferită!
Iar cei de la Tesla au confirmat în acest video că există peste 2 milioane de rezervări pentru Tesla Cybertruck! Două milioane! E un succes excepţional, probabil şi un record mondial la numărul de rezervări existente la un moment atât de aproape încă de lansarea propriu-zisă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,954
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!