(VIDEO) Iată cum uneori o cameră de bord te poate salva de la acuzaţii de provocare a unui accident

26 Ianuarie 2024, 09:23
Redacţia PiataAuto.md
Camerele de bord sunt deja un fenomen răspândit prin părţile noastre, mulţi şoferi instalându-le pe propriile maşini fiind convinşi că în cazul unui accident ar avea dovezi suplimentare. Din fericire, de multe ori ele au rol mai mult de decor, sau de surprindere a unor încălcări în trafic. Dar situaţia unui şofer din Chişinău arată că uneori o cameră de bord chiar te poate salva de acuzaţii de provocare a unui accident.
Şoferul autor al filmării circula cu un Mitsubishi prin centrul Chişinăului şi la un moment dat a virat dreapta pe o stradă mai îngustă. Acolo, pe mijlocul străzii, se afla un Opel Astra, cu luminile de avarie incluse, dar care începuse să se mişte înainte. Autorul filmării a oprit, iar în scurt timp Opelul a început a da în marşarier şi i-a lovit maşina din plin.
În scut timp, Opelul a fost tras pe dreapta de şoferul său, având deja stopul spate spart şi alte deteriorări. Daune similare s-au produs şi la Mitsubishi. Doar că autorul filmării spune că şoferiţa de pe Opel l-a acuzat pe el că ar fi provocat accidentul, pentru că n-ar fi respectat distanţa, lovind Opelul din spate.
Poliţia a fost chemată la faţa locului, iar imaginile de pe camera de bord au avut un rol esenţial. În cele din urmă, şoferiţa din Opel şi-a recunoscut vina şi a fost declarată cea responsabilă de producerea accidentului.
Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / cx_md
0
2,294
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!