(VIDEO) O Tesla Cybertruck demonstrează că se poate descurca bine într-o urcare abruptă de offroad

4 Ianuarie 2024, 14:58
Redacţia PiataAuto.md
Tesla Cybertruck are deja un pic mai mult de o lună de când a fost lansată şi au fost demarate şi livrările, dar încă există multe necunoscute şi experienţe neîncercate cu ea, aşa că orice asemenea experienţă nouă e urmărită cu mare interes. Înainte de lansare, apăruseră câteva filmuleţe cu Cybertruck în ipostaze fâstâcitoare în offroad, care lăsau impresia că noul pick-up electric al celor de la Tesla nu ar avea performanţe demne când întâmpină condiţii dificile. Un nou filmuleţ scurt, însă, surprinse un Cybertruck care demonstrează că e poate descurca de minune într-o urcare grea de offroad.
Se pare că exemplarul de Tesla Cybertruck participa în filmările unui canal de YouTube, ceea ce înseamnă că în curând ar putea apărea şi un video cu o experienţă mai lungă şi mai complexă de offroad cu noul model.
Modelul electric a executat astfel o urcare abruptă în offroad, pe un teren dificil de pietre amestecate cu nisip, care solicită foarte mult aderenţa maşinii, mai ales la o asemenea declivitate.
Totuşi, Tesla Cybetruck a putut să-şi gestioneze impecabil electromotoarele, astfel încât a ajuns uşor sus, menţinându-şi aderenţa. Nu ştim dacă e vorba de o ediţie Cyberbeast cu 3 electromotoare, dintre care 2 pe puntea spate, sau de una cu tracţiune integrală mai simplă, cu două motoare şi două diferenţiale, dar autorul filmării menţionează că ceea ce vedem e a 3-a încercare, prima fiind nereuşită, iar următoarele două reuşind de minune. La filmări sunt prezente 3 exemplare, deci e posibil să fie implicate toate trei versiuni ale lui Cybertruck.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,364
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!