Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Geneva LIVE: Noul Mercedes-Benz A-Class

6 Martie 2012 - 11:42
Ilie Toma
Geneva LIVE: Noul Mercedes-Benz A-Class
Mercedes-Benz aduce la Salonul Auto de la Geneva noua generaţie a Clasei A, un model care aduce un design foarte similar fratelui său mare mare, B-Class. Noul mezin al familiei

Mercedes-Benz vine cu o siluetă mult mai dinamică faţă de cea a predecesorului său, apropiindu-se de concurenţi precum BMW Seria 3, sau Audi A3.

Dacă designul părţilor frontale şi laterale este aproape identic celui de pe B-Class, atunci spatele noului model aduce un stil aproape impropriu pentru marca germană, cu forme şi detalii mult prea tinereşti. Ne referim aici mai ales la forma blocurilor optice spate a noului A-Class. Însă, e şi un scop al producătorului probabil, dat fiind că germanii luptă aprig pentru a câştiga teritoriu în rândurile publicului tânăr în nişa automobilelor compacte.

Gama de motorizări şi transmisii este aproape identică celei de pe B-Class, cu două motorizări pe benzină şi două diesel-urile, cuplate fie la o transmisie manuală, fie la una automată cu dublu ambreiaj. În categoria diesel-urilr, însă, mai vine o versiune nouă, A 220 CDI, axată spre o performanţă ceva mai puternic dozată. Această versiune se va distinge vizual printr-un kit mai agresiv, dar şi printr-o suspensie faţă specială, elaborată împreună cu cei de la AMG! Versiunea A220 CDI va fi dotată cu un propulsor diesel de 2.2 litri, capabil să dezvolte 170 CP.

Pentru toate versiunile lui A-Class, suspensia spate are patru braţe stabilizatoare, fapt care îi va asigura noii Clase A un dinamism pe măsura designului său.

Noul Mercedes-Benz A-Class va fi disponibil în trei versiuni de design exterior, care vor accentua caracterul maşinii în direcţia în care îşi doreşte proprietarul. Astfel, vor exista versiuni care se vor deosebi prin execuţia detaliilor de design exterior, acestea purtând nume precum „Urban”, „Style” şi chiar „AMG Sport” – din nou cu intervenţia specialiştilor în performanţă de la AMG!

Noua generație A-Class va ajunge în showroom-urile europene către luna septembrie a acestui an.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter