Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

La Chişinău a avut loc inaugurarea noului showroom Peugeot

19 Iulie 2012 - 07:45
Ilie Toma
La Chişinău a avut loc inaugurarea noului showroom Peugeot
De aproape un an, în Moldova nu exista un distribuitor autorizat funcţional al mărcii franceze. Acum, însă, cu un nou investitor şi un plan de business bine pus la punct, cu o nouă echipă experimentată şi cu susţinerea producătorului francez, la Chişinău şi-a deschis uşile noul distribuitor general autorizat Peugeot în Moldova – compania AUTO CONCORD.

Noul showroom Peugeot este situat în sectorul Botanica al capitalei, pe bd. Dacia 55, cu intrare din str. Grădina Botanică. La aceeaşi adresă funcţionează, începând de astăzi, şi service-ul autorizat Peugeot în Moldova, unde au fost angajaţi unii din cei mai experimentaţi mecanici şi tehnicieni din Chişinău. Astfel, toate automobilele Peugeot din ţară – cu sau fără garanţie – vor putea fi deservite aici. În seara zilei de ieri, odată cu inaugurarea oficială a noului showroom, invitaţii au avut ocazia să se delecteze cu gama actuală de modele Peugeot, printre exemplarele expuse numărându-se şi un minunat Peugeot RCZ.

Atmosfera de la ceremonia de inaugu- rare a avut un aer de şic francez, accentuat de acompanimentul muzical al jazz band-ului prezent la eveniment, în frunte cu vocalista Geta Burlacu. Muzicienii nu s-au sfiit să interpreteze şi o serie de piese franceze renumite, recalibrate în ritm de jazz.

După cum afirmă reprezentanţii noului distribuitor Peugeot în Moldova, marca franceză va pune accent în continuare pe preţuri raţionale, un nivel înalt al deservirii clienţilor, dar şi un nivel impecabil al deservirii tehnice post-vânzare a tuturor modelelelor Peugeot. De asemenea, aceştia au mai declarat că publicul moldovean va avea foarte curând ocazia de a cunoaşte cele mai noi modele din gama Peugeot, care abia au intrat în producţie – hatchback-ul Peugeot 208 şi sedanul Peugeot 301.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (15 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter