Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota 4Runner a primit un facelift agresiv

30 Aprilie 2013 - 08:30
Denis Godorozea
Toyota 4Runner a primit un facelift agresiv
La festivalul de muzică Stagecoach Music Festival de lângă Palm Beach, într-un mod mai puţin obişnuit Toyota a prezentat SUV-ul actualizat 4Runner, care a jucat rolul unui leu furios închis într-o cuşcă. Într-adevăr, el pare înfiorător! Principalele modificări pentru adevăratul SUV pe cadru dur au fost efectuate la exterior, la interior şi dotări.

Partea din faţă a modelului 4Runner a primit un aspect mult mai agresiv, datorită blucurilor optice mai înguste şi a barei de protecţie faţă cu forme mai brutale, în timp ce la posterior au apărut blocurile optice cu LED-uri şi bara de protecţie restilizată.

Privind în lateral, 4Runner pare că nu a primit modificări majore, cu excepţia oglinzilor retrovizoare preluate de pe noul RAV4, precum şi a noilor jante de aliaj de 17 inch. Versiunea de top ”Limited” este dotadă cu jante de 20 inch vopsite în negru, precum şi o suspensie adaptivă X-REAS, care adaptează instantaneu amortizoarele pentru teren accidentat sau pentru a trece curbele mult mai precis.

La interior regăsim panoul de bord Optitron cu un afişaj multi-informaţional, noi materiale şi culori pentru tapiţărie, precum şi dotări îmbunătăţite şi o varietate de sisteme electronice. Nivelurile de echipare superioare sunt disponibile cu al treilea rând de scaune, care transformă noul 4Runner într-un SUV cu 7 locuri.

Sub capotă este instalat acelaşi propulsor V6 de 4.0 litri, ce dezvoltă 270 CP şi 376 Nm, care este cuplat la o transmisie automată în 5 rapoarte ECT-i. La fel ca şi anterior, 4Runner este disponibil în versiunea cu tracţiunea pe spate 4x2, cu tracţiunea integrală parţială 4x4 şi într-o versiune cu tracţiune integrală permanentă 4x4 multi-mode cu diferenţial central blocabil.

Greutatea maximă pe care o poate tracta este de 2268 kg, iar consumul de combustibil în regim extra-urban este de 10,2 l/100 km pentru versiunea 4x2 şi 10,7 l/100 km pentru versiunile 4x4.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (36 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter