Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Opel ADAM - prima maşină vorbitoare din clasa sa!

21 Iunie 2013 - 09:35
Denis Godorozea
Opel ADAM - prima maşină vorbitoare din clasa sa!
V-aţi imaginat vreodată să vorbiţi cu propriul automobil, care ar răspunde la întrebările dumneavoastră?

Da, aceste tehnologii par futuriste, dar ele sunt deja disponibile astăzi! Opel a integrat sistemul ”Siri Eyes Free” al companiei Apple în sistemul multimedia IntelliLink a modelului ADAM, astfel fiind posibilă discuţia dintre şofer şi automobil! Înaintea utilizării sistemului, şoferul trebuie să conecteze prin Bluetooth iPhone-ul său, care dispune de software-ul iOS 6 (iPhone 4S sau iPhone 5). Apoi, folosind butonul de apelare vocală, amplasat pe volan, şoferul poate activa sistemul, şi fără a lua ochii de la drum să-i dea o sarcină oarecare, de a include muzica preferată, citi mesajele şi notificările, de a trimite mesaje (SMS sau e-mail) şi multe altele, la care Siri va răspunde amabil şi va ţine o conversaţie lejeră cu şoferul.

Siri va fi, de asemenea, în măsură să-i comunice celui de la volan, despre întrunirile şi datele importante din calendar şi chiar să răspundă la întrebarea ”Cât mai avem să mergem?”.

Funcţionarea intuitivă a sistemului Siri Eyes Free, de pe modelul Opel ADAM, poate fi văzută în cele două videouri prezentate mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter