Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Mercedes-Benz S-Class a primit 730 CP de la BRABUS!

26 Iulie 2013 - 15:45
Denis Godorozea
Noul Mercedes-Benz S-Class a primit 730 CP de la BRABUS!
Noua generaţie S-Class nu a reuşit bine să apară, că renumitul atelier de tuning BRABUS deja a modificat nava amiral a celor de la Mercedes-Benz,













iar modelele cu logo-uri "BRABUS" vor fi prezentate la Salanul Auto de la Frankfurt, ce va avea loc în luna septembrie anul curent. Deoarece noul S-Class a apărut relativ recent, este evident, că specialiştilor din Bottrop nu le-a reuşit să le pregătească pe toate la acest moment, astfel pragurile, spoilerul micuţ de pe capacul portbagajului, difuzorul de aer şi bara de protecţie faţă, au fost desenate digital de către designerii BRABUS… Ei bine, până va demara Salonul Auto de la Frankfurt mai este timp pentru a finisa kitul aerodinamic.

Unica ce au reuşit specialiştii BRABUS să ducă până la un bun sfârşit, este instalarea ţevilor de eşapament şi a jantelor de mari dimensiuni, care sunt disponibile în diverse mărimi de la 19 la 21 de inch.

Pentru ca jantele să se privească perfect, cei de la BRABUS au reprogramat unitatea de control al suspensiei pneumatice, reducând garda la sol cu 15 mm. Desigur, toate acestea elemente de design rămân în umbră atunci când vorbim de modificările la motor.

Astfel, versiunea S500 este dotată cu kitul "520 PowerXtra CGI", datorită căruia puterea propulsorului de 4,7 litri V8 Biturbo creşte de la 455 la 520 CP, în timp ce cuplul maxim atinge cifra de 850 Nm, ceea ce permite noului S-Class să treacă de prima sută de kilometri în 4,2 secunde (cu 0,6 secunde mai rapid) şi să atingă viteza maximă de 300 km/h. Aceste performanţe umilesc şi proaspătul S 63 AMG! Dar şi pentru acesta BRABUS a pregătit două porţii condimentate cu putere excesivă.

Pachetul "650 PowerXtra CGI", creşte performanţele propulsorului de 5,5 litri V8 Biturbo de la 585 CP şi 700 Nm la 650 CP şi 1000 Nm, iar gurmanzii de putere pot opta pentru un model aparte, numit BRABUS B63S, care dezvoltă 730 CP şi 1065 Nm limitaţi electronic fiind disponibili de la 1.750 rot/min la 5000 rot/min.

Această herghelie are capacitatea de a dezvolta o viteză maximă de 325 km/h, care este limitată electronic! Cifrele demarajelor de la zero la 100 km/h, deocamdată nu sunt cunoscute, pentru că maşina este încă în stagiu de dezvoltare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter